Spoor20 fysiotherapie (voorheen Fysiotherapie Manuele Therapie Mourik & Lantinga) is een moderne en dynamische praktijk die optimale patiƫntenzorg biedt in curatieve en preventieve zin. De praktijk is gevestigd in gezondheidscentrum Spoorlaan. Het gebouw voldoet aan alle wensen en eisen van deze tijd. Onze praktijk is sinds 2017 aangesloten bij Stichting Keurmerk Fysiotherapie. Dit houdt in dat wij ons als praktijk positief willen onderscheiden van andere praktijken en transparant willen zijn in ons handelen. Hierdoor werken wij constant aan een verbetering van ons handelen als therapeut.

De praktijk heeft een enthousiast team, bestaande uit 4 fysiotherapeuten waarvan 3 met de specialisatie manuele therapie en 1 bekkenfysiotherapeut. Zij worden ondersteund door 2 administratief medewerksters. Het team ontwikkelt zich voortdurend inhoudelijk en behandelt zoveel mogelijk Evidence Based. Dit betekent dat wij de optimale praktische ervaring inzetten.

U kunt zich direct bij ons aanmelden voor een behandeling fysiotherapie of manuele therapie. Op 1 janauri 2006 is de Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie tot stand gekomen, waardoor er geen verwijzing van huisarts of specialist nodig is.

Laatste nieuws

pexels pixabay 50987

Tarieven 2024

15 december 2023

Meer nieuws